Блог за бебе

Какъв подарък да купим за новородено бебе?…..част 2

Какъв подарък да купим за новородено бебе

А ето ги и останалите 5 от нашите любими подаръци за бебе, за които майките и татковците със сигурност ще ви благодарят.

6. Персонализирана рамка

Никоя майка не би могла да забрави точната дата и час на появата на своето дете, но сме сигурни, че ще се зарадва да получи точно такъв подарък.

Персонализираните рамки с данни от раждането са неpersonalizirana-ramka-za-bebe-momcheпросто чудесен спомен от най-важния ден в живота на семейството, но са и прекрасна декорация за стаята на малкото бебоче.

Нашите консултанти с радост ще Ви помогнат да поднесете най-добрия подарък, като направят за Вас специална  персонализирана рамка.

Вижте останалите 5 от нашите любими подаръци, за които майките и татковците със сигурност ще ви благодарят.

7. Комплект с козметика

Убедени сме, че за всяка майка качествената и безопасна бебешка козметика е на голяма почит.

aderma-primalba-bebe

В аптечната мрежа има страхотни комплекти с продукти за хигиена и грижа за кожата. Към тях обикновено има и подарък, бебешка играчка или допълнителен козметичен продукт, родителите ще зарадват на такъв подарък, а и ще им е от полза без съмнение.

Ние сме големи фенове на PRIMALBA  от A-DERMA, техните продукти са с минимален брой съставки, ползват се с голямо доверие от родители и педиатри и имат много лек и приятен аромат „на бебе” – както майките обичат да казват.

 

8. Монета или Злато

По нашите ширини е традиция, когато се роди бебе да се подарява злато или колекционерска монета.

Родителите са много трогнати и радостни от такъв жест.

moneta-sveta-bogorodica

Обикновено такива подаръци правят членовете на семейството, също това е чест подарък за новородено от кумовете.

Ако искате да се доближите до традицията и да подарите на новородено злато, но да не е от ювелирната област, друга алтернатива са кюлчета инвестиционно злато.

Голямо изобилие може да видите в сайта на Първа инвестиционна банка https://my.fibank.bg/GoldShop

9. Откриване на Детска спестовна сметка

За по прагматичните или когато става въпрос за подарък за новородено внуче можем да препоръчаме отварянето на детска спестовна сметка, процедурата по откриване не е сложна.

 prase-kasichka

Човекът откриващ влога трябва да е пълнолетно лице, като не се изисква роднинска връзка. Разбира се, ще Ви нужно малко съдействие от страна на родителите за предоставяне на  Акт за раждане на детето, но до там.

След откриване на такава сметка и други лица, различни от вложителя, могат да внасят суми по влога.

Тази подарък за новородено, автоматично ще се превърне и в подарък за неговото пълнолетие.

 

 

 

 

10. Персонализирани подаръци

Все повече се търсят и предлагат персонализирани подаръци за бебе. 

personalizirano pano s ime za bebeshka staq na momcheМайките много се умиляват, когато видят подарък с името на своето дете. Ето защо всички подаръци за бебе с име са добре дошли.

Може да купите сребърна лъжичка с име, персонализиран клипс за биберон, лигавник или персонализирано боди, или красива декорация за детската стая с името на детето. Ако сте избрали да подарите дрешки може да допълните подаръка с персонализирана закачалка за дрехи.

Свързани публикации