Блог за бебе

Какъв подарък да купим за новородено бебе?…..част 1

Какъв подарък да купим за новородено бебе

Избиране на подарък за бебе може да изглежда лесна задача. Все пак на пазара има огромно изобилие от продаръци за новородени и бихте могли да вземете каквото и да е, ако ще отбивате номера.

kutiq-podaruk-za-novorodeno-bebe

Ако обаче искате да направите подарък, от който родителите да се впечатлят и за който да си спомнят с умиление. Който да използват в отглеждането на детето си, горещо Ви препоръчваме да прочетете следващите редове.

Независимо дали ще купувате подарък за погача (40 дни на бебе или бебешка пита), подарък, с който да кажете „добре дошло, бебе“ когато мъничето се появи. Подарък за изписване или за така модерното „Baby Shower” парти, е хубаво да изберете нещо, което да бъде от полза на родителите. Нещо което ще ги накара да се усмихнат, а защо не и да пуснат някоя сълза.

В наши дни възможностите са безкрайни, що се отнася до всички продукти за новородени.

Ето защо решихме да Ви помогнем с избора като Ви споделим 10 от най-добрите подаръци за новородени.

Подаръци, на които родителите на новородено бебе ще са много доволни и ще използват с удоволствие.

1. Кутия пълна с подаръци за бебе

Ооо, да! Определено това е нашият фаворит. Опитът ни показва, че родителите са очаровани от такъв тип подаръци. Кутия с подаръци за бебе е прекрасен начин да поднесете куп приятни изненади наведнъж.

podaruk-kutiq-za-40-dni-na-bebe

В нашите кутии за малка госпожица и кутии за малък господин подбираме висококачествени продукти. Красиви дрешки, меки пелени, одеяла, хавлийки, играчки за гушкане и аксесоари, които са от полза на майките.

Всичко е внимателно съчетано в подходящи цветове и е грижливо опаковано в перфектния подарък.

 

 

 

2. Мека играчка за гушкане.

Често тези играчки остават спомен за цял живот и какво по-хубаво от това точно вие да сте подарили този спомен.

За бебета е много успокояващо, ако до тях има нещо мекичко, което могат да гушнат докато заспиват. Играчките за гушкане са много полезни и на родителите, защото помагат в създаването на режим и ритуал за сън. Бебета над 6 месеца асоциират играчката си за гушкане с време за сън.

Бебочетата се привързват много към гушалките си и те стават любимите им играчки за години напред.

3. Бебешки дневник

Майките с опит ще потвърдят, че воденето на бебешки дневник е много полезно. Всяка майка би се зарадвала да получи красив бебешки тефтер. В които да записва най-важните моменти от първите години на детето си.

bebeshki-personaliziran-dnevnik

Сигурни сме, че всеки път, когато попълва страниците или препрочита написаното в дневника несъмнено ще си спомня с благодарност за това, че сте и подарили прекрасен подарък.

Някой големи моменти от първите години се забравят с времето и е хубаво да са записани. В дневника майката ще може да залепи първата снимка от видеозон на своето бебоче. Да направите родословно дърво. Да опишете първите дни у дома, хранене, спане и грижи, първата баня, първата ваканция, първата Коледа, рожден ден и много други. Ще може да опише чувствата, които е изпиталa при появата на своето дете. Дори да разкаже за безсънните нощи от вълнение или пък колики.

4. Бебешки албум

Красивите бебешки албуми за снимки са едно от нещата, за които почти никоя майка не се сеща преди раждането.Да, те не са от първа необходимост, но пък са един прекрасен начин за съхранение на бебешките снимки.

Кой не би се съгласил, че да разгръщаш страниците на красив албум носи съвсем различно усещане, от това да ги гледаш на дисплей на телефон например.

Винаги може да надпишете албума от вътрешната част с Вашето лично послание и така то да се съхрани за дълго време.

5. Ваучер за бебешка фотосесия

elena-karagyozova-fotosesiq-na-bebeБебешката фотосесия е подарък, които със сигурност ще остане във времето и родителите ще са Ви благодарни за него все повече, всяка следваща година.

Живеем във време, в което можем да снимаме децата си постоянно. Да им правим видеа, да записваме сладките звуци, които издават, а по-късно и първите им думи и всичко това само с камерата на телефона си.

Новите мама и татко могат да направят хиляда снимки на своето бебе вкъщи, дори само за първите му няколко дни. Но нищо не може да се сравни в кадрите направени от професионалист с декор, светлина и подходяща техника.

elena-karagyozova-bebeshka-fotosesiq

 

 

Разгледайте кадрите, които заснема Елена Карагьозова и ще разберете точно за какво говорим.

Снимките направени от професионалист могат да се превърнат в чудесни картини по стенете на дома, могат да бъдат най-прекрасната картичка с повод или без такъв.

С подарък за бебе фотосесия ще зарадвате не само родителите на бебочето, а и всички баби, лели и близки.

 

 

 

Вижте останалите 5 от нашите любими подаръци, за които майките и татковците със сигурност ще ви благодарят.

Свързани публикации