Персонализирани подаръци

Персонализирани подаръци за бебе

Персонализирани подаръци за бебе, кръстихме тази категория така, защото в нея сме подбрали артикули, които са не само красиви, но са персонализирани и полезни за майките и техните бебета. Тук ще намерите най-хубавите, практични и оригинални бебешки подаръци за всякакъв повод.

Раждането на нов член в семейството определено е един от най-щастливите мигове в живота. Тогава всички близки и познати искат да направят наистина хубав, интересен и запомнящ се подарък за бебето и неговите родители.

Но да избереш такъв подарък за новородено, определено не е лека задача.

Поводите да направиш подарък за бебе, далеч не свършват само с неговото раждане и първата ни среща с него. Други подаръци които може да намерите при нас са:

Подарък за погача;

Подарък за изписване;

Подарък за бебешка пита;

Подарък за бебешко парти;

Подарък за прощапулник;

Подарък за кръщене;

Подарък за първа Коледа;

Подарък за бебе за Коледа;

Подарък за бебешка стая;

Подарък за първо зъбче;

Подаръците, трябва да са не само запленяващи на вид, но и практични. Трябва да бъдат полезни за майката и да я карат да се усмихва всеки път, когато се сети за Вашия мил жест.

Най-хубавият подарък е този, които е направен с внимание и които ражда емоция.

Персонализираните бебешки подаръци, определено будят умиление у майките и никага няма да сбъркате с тях.

Майките с опит ще потвърдят, че воденето на бебешки дневник е много полезно и биха се зарадвали да получат красив бебешки тефтер. Където да записват най-важните моменти от първите години на детето си. За съжаление някой големи моменти от първите години се забравят с времето и е хубаво да са записани.

Много полезни на родителите са стикери за отбелязване на месеците,  пано за снимки и други milestone продукти, които ще направят снимките за отбелязване на първите 12 месеца на бебетата по-красиви и по-лесни за организиране.

Някой майки биха се зарадвали на подарък, които ще им помогне за  провеждането на първото бебешко парти или погача – персонализирана кърпа за погача или книга за пожелания на орисниците.

Друг интересен подарък е персонализирана рамка или друг предмет за декор на детска стая, който ще краси протранството на малкото бебоче.

Може да подарите Персонализирана Закачалка за първата рокля или ризка на бебчето с неговото име и дата на ражане.

Кръстниците можат да намерят при нас пероснализирана закачалка с име и дата за новите дрешки след ритуала на Свето Кръщение.

Персонализирани подаръци за отбелязване на Първата Коледа, като Персонализирани Коледни Топки, много се харесват от родителите и правят празника още по-хубав. Персонализирани подаръци за бебе. Последвайте ни във Facebook и Instagram