Персонализирани подаръци за бебе

Персонализирани коледни топки (42)

Аксесоари за коса (3)

Бебешки дневници (2)

Персонализирани великденски яйца (4)

Персонализирани рамки (4)

Полезни подаръци (3)

Първо зъбче (3)

 

Персонализирани подаръци за бебе

Персонализирани подаръци за бебе, кръстихме тази категория така, защото в нея сме подбрали артикули, които са не само красиви, но са персонализирани и полезни за майките и техните бебета. Тук ще намерите най-хубавите, практични и оригинални бебешки подаръци за всякакъв повод.

Раждането на нов член в семейството определено е един от най-щастливите мигове в живота. Тогава всички близки и познати искат да направят наистина хубав, интересен и запомнящ се подарък за бебето и неговите родители.

Но да избереш такъв подарък за новородено, определено не е лека задача.

Поводите да направиш подарък за бебе, далеч не свършват само с неговото раждане и първата ни среща с него. Други подаръци които може да намерите при нас са:

Подарък за погача;

Подарък за изписване;

Подарък за бебешка пита;

Подарък за бебешко парти;

Подарък за прощапулник;

Подарък за кръщене;

Подарък за първа Коледа;

Подарък за бебе за Коледа;

Подарък за бебешка стая;

Подарък за първо зъбче;

Подаръците, трябва да са не само запленяващи на вид, но и практични. Трябва да бъдат полезни за майката и да я карат да се усмихва всеки път, когато се сети за Вашия мил жест.

Най-хубавият подарък е този, които е направен с внимание и които ражда емоция.

Персонализираните бебешки подаръци, определено будят умиление у майките и никага няма да сбъркате с тях.

Майките с опит ще потвърдят, че воденето на бебешки дневник е много полезно и биха се зарадвали да получат красив бебешки тефтер. Където да записват най-важните моменти от първите години на детето си. За съжаление някой големи моменти от първите години се забравят с времето и е хубаво да са записани.

Много полезни на родителите са стикери за отбелязване на месеците,  пано за снимки и други milestone продукти, които ще направят снимките за отбелязване на първите 12 месеца на бебетата по-красиви и по-лесни за организиране.

Някой майки биха се зарадвали на подарък, които ще им помогне за  провеждането на първото бебешко парти или погача – персонализирана кърпа за погача или книга за пожелания на орисниците.

Друг интересен подарък е персонализирана рамка или друг предмет за декор на детска стая, който ще краси протранството на малкото бебоче.

Може да подарите Персонализирана Закачалка за първата рокля или ризка на бебчето с неговото име и дата на ражане.

Кръстниците можат да намерят при нас пероснализирана закачалка с име и дата за новите дрешки след ритуала на Свето Кръщение.

Персонализирани подаръци за отбелязване на Първата Коледа, като Персонализирани Коледни Топки, много се харесват от родителите и правят празника още по-хубав. Персонализирани подаръци за бебе. Последвайте ни във Facebook и Instagram