Описание

Персонализиран бебешки дневник

Може да избирате от 5 прекрасни цвята на кориците – розово, бежово, синьо, тъмно синьо или светло синьо. Надписът „Бебе  заедно с името и бебешки истории” може да бъде съпроводен от сърце, звездичка или бебешки крачета.

На Вашия персонализиран бебешки дневник можем да изпишем и друг надпис по Ваше желание.   Попитайте нашите консултанти, дали могат да изпълнят Вашата идея и възможни цветове на персонализацията.

Майките с опит ще потвърдят, че воденето на бебешки дневник е много полезно. Всяка майка би се зарадвала да получи красив бебешки тефтер, където да записва най-важните моменти от първите години на детето си. За съжаление някой големи моменти от първите години се забравят с времето и е хубаво да са записани.

Този красив дневник е многофункционален със своите празни страници и има много приложения. Може да се ползва  като бебешки дневник, като книга за пожелания на бебешка погача, като бебешки албум за снимки. Бебешки дневник за спомени.

В него може да записвате най-важната информация за Вашето дете след раждането му и да водите бебешки девник за спомени.

На празните му бели листове може да записвате случки от бременността и раждането. Да залепите първата снимка от видеозон на Вашето бебоче, да направите родословно дърво. Да опишете първите дни у дома, хранене, спане и грижи, първата баня, първата ваканция, първата Коледа, рожден ден и много други.

Ще може да опишете чувствата, които сте изпитали при появата на вашето дете, дори да разкажете за безсънните нощи от вълнение или пък колики.

Бебешки дневник за спомени има достатъчно страници, за да записвате всички спомени и така това специално време да не бъде забравено.

Тази великолепна книга за спомени е идеален начин гостите на погачата на Вашето бебе да оставят своите послания и да го орисат.  Послания, които родителите и ще четат с умиление през следващите години.

Гостите ще могат да напишат на страниците му своите най-искрени пожелания и послания, а майката ще има чудесен спомен от бебешката погача.

Празните страници правят този персонализиран бебешки дневник многофункционален – може да се използва като бебешки фотоалбум, като може до всяка снимка да напишете подробно описание на случката, дата и каквото още ви хрумне.

В кутиите ни ще намерите: великолепни бебешки дрешки, персонализирани аксесоари и ръчно изработени играчки. рамки, пелени, бебешки дневник за спомени и куп полезни принадлежности идеални за подарък за новородено бебе.

Допълнителна информация

Изберете цвят:

Розов, Бежов, Син, Тъмно син, Светло син