Описание

Бебешки дневник за спомени

Този красив дневник е многофункционален със своите празни страници и има много приложения. Може да се ползва  като бебешки дневник, като книга за пожелания на бебешка погача, като бебешки албум за снимки. Бебешки дневник за спомени.

В него може да записвате най-важната информация за Вашето дете след раждането му и да водите бебешки девник за спомени.

На празните му бели листове може да записвате случки от бременността и раждането. Да залепите първата снимка от видеозон на Вашето бебоче, да направите родословно дърво. Да опишете първите дни у дома, хранене, спане и грижи, първата баня, първата ваканция, първата Коледа, рожден ден и много други.

Ще може да опишете чувствата, които сте изпитали при появата на вашето дете, дори да разкажете за безсънните нощи от вълнение или пък колики.

Бебешки дневник за спомени има достатъчно страници, за да записвате всички спомени и така това специално време да не бъде забравено.

Тази великолепна книга за спомени е идеален начин гостите на погачата на Вашето бебе да оставят своите послания и да го орисат.  Послания, които родителите и ще четат с умиление през следващите години.

Дизайнът в бяло и златно прави дневникът за спомени красиво допълнение към всяко тържество.

Гостите ще могат да напишат на страниците му своите най-искрени пожелания и послания, а майката ще има чудесен спомен от бебешката погача.

Празните страници правят тази книга толкова многофункционална – може да се използва като бебешки фотоалбум, като може до всяка снимка да напишете подробно описание на случката, дата и каквото още ви хрумне.

В кутиите ни ще намерите: великолепни бебешки дрешки, персонализирани аксесоари и ръчно изработени играчки. рамки, пелени, бебешки дневник за спомени и куп полезни принадлежности идеални за подарък за новородено бебе.