Описание

Персонализирана висяща декорация за детска стая за момиче

Това очарователно персонализирано пано с цветя и име е чудесна декорация за стаята на всяка малка принцеса.

Висящата декорация е подходяща за закачване на стена, на врата, а защо не и на кошарата на новородено бебоче, за да краси и създава приказно настроение в детската стая.

С нежните си цветове, цветя и феерични ленти, стаята на Вашето дете ще се превърне в  един вълшебен свят.  Текстилните ленти красиво ще се разклащат от движението на въздуха и ще създават усещане за лекота.

Това е  страхотен и личен подарък за бебе или за дете на всяка възраст!

Декорацията се предлага в два размера с диаметър 26,5 см и 17 см. На паното може да бъде изписано име или послание  по желание на клиента.  Попитайте нашите консултанти за изработване в други цветове. Персонализирана висяща декорация за детска стая за момиче.

Гаранция за качество:

Всички предлагани продукти са с най-високо качество на изработка и са произведени от лицензирани компании с дългогодишен опит производството на първокласни бебешки стоки. Всички продукти са преминали редица тестове за качество и контрол. С голяма любов ние съчетаваме различните цветове и десени докато не получим красиви подаръци. който да радват хората, на който ги подарявате!

Всички комплекти от категориите кутия за малка госпожицакутия за малък господин и полезни подаръци(подарък за бебешка погача) са крaсиво опаковани в кутия. приготвени с много старание и любов и доставени до вашата врата!

Разледайте категориите ни подаръчни кутии за новородено бебе – кутия за малка госпожица и кутия за малък господин и изберете кутията, която най-много ви допада! В кутиите ни ще намерите: великолепни бебешки дрешки, персонализирани аксесоари и ръчно изработени играчки. рамки, пелени, муселини и куп полезни принадлежности идеални за подарък за новородено бебе.

Нека ви помогнем да отпразнувате появата на бебето с някоя от прекрасните ни кутии, която неговата Мама ще оцени!

Допълнителна информация

Размер на паното:

Вариант 1 : 26,5 см, Вариант 2 : 17 см