Описание

Подарък за новородено бебе / Персонализиран подарък за бебе / Кутия за малък господин / Кутия за малка госпожица / Комплект с пелена на пеперуди за момиче

Beboche е онлайн магазин за подаръци за новородени (комплект в черно и розово за момиче). предлагащ най-великолепните бебешки аксесоари и принадлежности. Всяка кутия съдържа основни продукти, от които всяка майка има нужда за новороденото си бебе. Внимателно сме подбрали редица стилни и уникални продукти. Грижливо сме ги съчетали в кутия, за да направим купуването на уникален подарък лесно и удобно. Бебешки дрешки, персонализирани аксесоари, ръчно изработени играчки. Нашите комплекти са красиви, модерни, но и практични.

Тук ще намерите най-хубавите, практични и оригинални бебешки подаръци за всякакъв повод: подарък за бебешко парти, подарък за погача, кутия за бебешка погача, подарък за новородено, персонализирана кутия за малка госпожица. подарък за раждане, момичешки бебешки комплект, подарък за бебе момче, подарък за бебе момиче. подарък за бебета близначета, подарък за модерната майка и нейното малко бебоче.

Разледайте категориите ни подаръчни кутии за новородено бебе – кутия за малка госпожица и кутия за малък господин и изберете кутията, която най-много ви допада! В кутиите ни ще намерите: великолепни бебешки дрешки, персонализирани аксесоари и ръчно изработени играчки. рамки, пелени, муселини и куп полезни принадлежности идеални за подарък за новородено бебе(комплект в черно и розово за момиче).

Нашата мисия е да радваме хората в едни от най-щастливите моменти в животa!

Гаранция за качество:

Всички предлагани продукти са с най-високо качество на изработка. Произведени от лицензирани компании с дългогодишен опит производството на първокласни бебешки стоки. Всички продукти са преминали редица тестове за качество и контрол. С голяма любов ние съчетаваме различните цветове и десени докато не получим красиви подаръци, който да радват хората, на който ги подарявате!

Всички комплекти от категориите кутия за малка госпожица, кутия за малък господин и полезни подаръци са крaсиво опаковани в кутия. приготвени с много старание и любов и доставени до вашата врата! (комплект в черно и розово за момиче)

Нека ви помогнем да отпразнувате появата на бебето с някоя от прекрасните ни кутии, която неговата Мама ще оцени!