Описание

Дървени кубчета “OH BABY”

Тези красиви дървени кубчета могат да се използват по много различни начини. За декорация на детска стая, украса за бебешко парти или погача, като книга за пожелания. За декор на красиви бебешки снимки.

Върху кубчетата може да се пише с химикал и да се използват като красива алтернативна книга за пожелания на бебешка погача. Гостите на партито ще могат да напишат своите най-искрени пожелания. Които майката ще препрочита през годините и ще си спомня с умиление за прекрасното тържество на нейното малко бебоче.

На лицето на кубчетата е изписано „OH BABY” с бяло. а останалите страни са празни и на тях може да записвате важни дати за вашето дете. а семейството и приятелите могат да оставят послания.

Уникалният им изчистен дизайн ги прави идеално допълнение към всяко тържество.

Снимките с тях ще са прекрасен спомен.

Може да подреждате кубчетат по различен начин и те винаги ще изглеждат прекрасно в детската стая, а след като Вашето мъниче порасте ще може да играе с тях. да ги подрежда в кула или да открива буквичките, които са изписани на кубчетата.

Гаранция за качество:

Всички предлагани продукти са с най-високо качество на изработка и са произведени от лицензирани компании с дългогодишен опит производството на първокласни бебешки стоки. Всички продукти са преминали редица тестове за качество и контрол. С голяма любов ние съчетаваме различните цветове и десени докато не получим красиви подаръци. който да радват хората, на който ги подарявате!

Всички комплекти от категориите кутия за малка госпожицакутия за малък господин и полезни подаръци(подарък за бебешка погача) са крaсиво опаковани в кутия. приготвени с много старание и любов и доставени до вашата врата!

Нека ви помогнем да отпразнувате появата на бебето с някоя от прекрасните ни кутии, която неговата Мама ще оцени!