Описание

Дървени цифри и надписи за отбелязване на месеците

Тези очарователни дървени елементи за отбелязване на месечинките са страхотен подарък. С него майките ще могат да правят снимки за спомен от всеки месец през първата година на малките бебочета. Дървени цифри и надписи за отбелязване на месеците.

Уловете всички онези скъпоценни ежеднивни, седмични и месечни важни събития с този красив комплект с дървени цифри и надписи. Може да правите снимки с дървените фигури, като отбелязвате с тях различните периоди от вашата бременност.

Раждането на нов член в семейството определено е един от най-щастливите мигове в живота. Тогава всички близки и познати искат да направят наистина хубав, интересен и запомнящ се подарък за бебето и неговите родители

Подаръците, трябва да са не само запленяващи на вид, но и практични. Трябва да бъдат полезни за майката и да я карат да се усмихва всеки път, когато се сети за Вашия мил жест.

Това е  страхотен и личен подарък за бебоче и мама, защото след време тези спомени са най-ценни. Дървени цифри и надписи за отбелязване на месеците.

Много полезни на родителите са стикери за отбелязване на месеци,  пано за снимки и други milestone продукти, които ще направят снимките за отбелязване на първите 12 месеца на бебетата по-красиви и по-лесни за организиране.

Гаранция за качество:

Всички предлагани продукти са с най-високо качество на изработка и са произведени от лицензирани компании с дългогодишен опит производството на първокласни бебешки стоки. Всички продукти са преминали редица тестове за качество и контрол. С голяма любов ние съчетаваме различните цветове и десени докато не получим красиви подаръци. който да радват хората, на който ги подарявате!

Всички комплекти от категориите кутия за малка госпожицакутия за малък господин и полезни подаръци(подарък за бебешка погача) са крaсиво опаковани в кутия. приготвени с много старание и любов и доставени до вашата врата!

Разледайте категориите ни подаръчни кутии за новородено бебе – кутия за малка госпожица и кутия за малък господин и изберете кутията, която най-много ви допада! В кутиите ни ще намерите: великолепни бебешки дрешки, персонализирани аксесоари и ръчно изработени играчки. рамки, пелени, муселини и куп полезни принадлежности идеални за подарък за новородено бебе.

Последвайте ни в Facebook и Instagram за още страхотни изненади.

Нека ви помогнем да отпразнувате появата на бебето с някоя от прекрасните ни кутии, която неговата Мама ще оцени!

Допълнителна информация

Размер на паното:

Вариант 1 : 26,5 см, Вариант 2 : 17 см